Raumalla kovatasoinen ison kentän turnaus
29.1.2018 11:43 Uutiset / VPS U9 P09

VPS-j P09 Länsi-Suomen turnauksessa 27.1.2018.

VPS-j P09 osallistui lauantaina 27.1.2018 Raumalla kovatasoiseen Länsi-Suomi turnaukseen, joka pelattiin 8 vs. 8 muodossa. Matkaan lähdettiin yhteisellä bussikuljetuksella 08-ikäluokan kanssa varhain aamulla, ja kotiin palattiin vasta myöhään illalla. Pitkän päivän saldona oli kaksi voittoa viidestä ottelusta ja turnauksen kuudes sija. Muutaman poissaolon myötä joukkueessa mukana oli myös yksi pelaaja yhteistyöseura Laihian Lujasta.


VPS – HJK 0-1

Avausottelussa kohdattiin ensimmäistä kertaa ikinä HJK Akatemia. Vastus oli odotetun kova ja tappio tuli tiukan taistelun jälkeen vain yhden maalin marginaalilla. Senkin hienosti maalissa pelannut, ja joukkueen parhaana koko turnauksessa palkittu Arvi onnistui melkein torjumaan. Hienoa joukkuepeliä esittänyt klubi oli ottelussa parempi ja ansaitsi voittonsa, Vepsu jäi vaille todellisia maalipaikkoja.

VPS – P-Iirot 0-3

Jos ensimmäinen ottelu olikin esitykseltään rohkaiseva, niin toinen peli jäi pettymykseksi. Fyysinen vastustaja sai mustavalkopaitojen peli-ilon katoamaan ja harva ylsi omalle tasolleen. Monessa ottelussa ensimmäinen kymppi meni vielä mukavasti, mutta vaihtojen myötä paletti sekoittui. Tämä toki ymmärrettävää, kun kahdeksalla pelaamista ei vielä paljoa ole päästy harjoittelemaan ottelutilanteissa.

VPS – TPS 2-0

Alkulohkon päätösottelussa voittotili saatiin auki palloseurojen kohtaamisessa.Tito ja Onni iskivät maalin mieheen, ja Arvi piti maalillaan nollan. Kyseessä oli joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

VPS – Ilves 3-0

Ensimmäiseen sijoitusotteluun iltapäivälle vastustajaksi valikoitui Tampereen turnauksista tuttu Ilves. Arttu, Onni ja Leo vastasivat vaasalaisten maaleista ja Arvi torjui jo toisen nollapelinsä voitto-ottelussa.

VPS – MuSa 2-5

Noin 12 tuntia herätyksen jälkeen pelattiin päivän viimeinen ottelu, panoksena sijat 5-6. Tälläkin kertaa vastustaja sai fyysisyydellään henkisen yliotteen ja takaiskut tuntuivat nakertavan pelaajien itseluottamusta, ehkä väsykin alkoi jo painaa. Valopilkkuja ottelussa oli kaksi hienoa maalia, joista ensimmäisen iski Arvi (tsekkaa video joukkueen fb-sivulta) ja toisen hitaasti lämmennyt, turnauksen parhaan pelinsä päätösottelussa pelannut Matias.

Joukkueessa pelasivat: Arttu Lakonen, Onni Virta, Leo Tyrväinen, Tito Ollila, Arvi Erhnrooth, Kuisma Karjala, Noa Lankinen, Paulus Alatalo, Remi Heinonen, Matias Jurvanen, Juuso Uusi-Ranta ja Eemil Bengs (Luja). Valmennus: Jani Heinonen, Tuomo Jurvanen, Mika-Markku Karjala

   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat