Yhtä Raitaa -turnaus entisille VPS-junioreille
15.1.2018 12:22 Uutiset / VPS Kuntofutis

Vuoden nostalgisimmassa turnauksessa kaikki jo juniori-iän ohittaneet, entiset Vepsujunnut pääsevät vielä kerran edustamaan omaa ikäluokkaansa.

Oletko junioriaikoinasi edustanut Vepsua? Oliko teidän ikäluokkanne aina paras vai nauttivatko menestyksestä vain muut seuran joukkueet? Aika kultaa tunnetusti muistot ja kohtelee pelaajia eri tavoin, joten nyt on aika selvittää, mikä joukkue on tällä hetkellä kovimmassa kunnossa! Tänä keväänä pelataan turnaus, jossa Vepsun ex-junnut kohtaavat toisensa ikäluokittain. Osallistumisoikeus on kaikilla 1997 tai aiemmin syntyneillä, yläikärajaa ei ole.

Tämä suuri taisto käydään Isolahden kentällä 28.4. klo 10-15. Pelimuotona on 7v7 ja peliaika 1x15min. Otteluita tulee kullekin joukkueelle vähintään kolme. Joukkueet muodostetaan syntymävuoden perusteella, tarpeen mukaan yhdistellen riippuen kunkin ikäluokan ilmoittautuneiden pelaajien määrästä. Sinun ei siis tarvitse etukäteen koota joukkuetta, ilmoitat vain itsesi mukaan ja löydät vanhat pelikaverisi kentälle saapuessasi. Kaikki pelaavat turnauksen nimen mukaisesti paidoista kauneimmalla, musta-valkoraitaisella pelipaidalla. Voit pukeutua omaan junioriaikojen pelipaitaasi tai mihin tahansa uudempaan, kaikki ovat yhtä hyviä. Kussakin ottelussa aina nuorempi ikäluokka pelaa liiveillä (liivit paikan päällä).

Turnausmaksu on 15€/pelaaja ja sen voi maksaa joko etukäteen laskulla tai ePassilla, tai paikan päällä TYKY-seteleillä. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen raisa@vpsjuniorit.fi. Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi ja syntymävuotesi sekä haluamasi maksutapa (lasku, ePassi tai TYKY-setelit).

Jälkipelit pelataan ja kuluneiden vuosien tapahtumat puidaan Bock's Corner Breweryssä klo 19 alkaen.

Nyt kaikki entiset junnut edustamaan omaa junnujoukkuettanne ja muistelemaan huikeita junioriaikoja! Ei ole merkitystä, oletko pelannut Vepsussa vuoden vai koko junioriurasi, tässä turnauksessa kaikki ovat yhtä raitaa ja kuuluvat samaan jengiin!


   
Lisää uutisia
VPS Kuntofutis
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat